Park Koşusu – I

Skyrunning Türkiye® Park Koşu ’na spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan herkes katılabilir.

HobiFest’24 vesilesiyle, hareketliliğe teşvik etmek ve obezite ile mücadele kapsamında ilk kez  yapılacak olan bu faaliyete 8 Haziran 2024 – Cumartesi günü saat 22.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak veya standımıza gelerek ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıt oluşturan adaylar 9 Haziran 2024 Pazar sabahı saat 08:30’da etkinlik alanında hazır olmalıdır. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı

Park Koşu – I

Etkinlik Tarihi

9 Haziran 2024 – Pazar

Uzunluğu

550 m – 2000m – 5000 m

Rakım

28 m

Yer/Zemin Tanımı

Asfalt, kaldırım, toprak

Hedeflenen Zaman

Zaman 1 saat ile sınırlıdır

Bitki Örtüsü

Rekreasyon alanı, kent parkı

Zorluk Derecesi

Kolay

Hava Durumu

24 C° kısmen güneşli (sabah)

Kontenjan

Organizatör

Skyrunning Türkiye®

Antalya’ya uzaklık

0 Km

Start ve Bitiş Saati

09:00 – 10:00

Buluşma Yeri

Kayıt Yeri

Atatürk Kültür Parkı, Cam Piramit Yanı, HobiFest’24 Alanında 8 Nol’lu Stand. (Standımızda da kayıt yapılacaktır)

Dikkat 

Doğa Sporlarında Uygulanacak Sağlık Önlemleri Yönergesi

Malzemeler (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler

Kurallar (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşü kuralları

Kişisel Beyan ve Onam Formu / Личное Заявление И Согласие

Açıklama

Hareketliliğe teşvik etme ve obezite ile mücadele kapsamında ücretsiz bir koşudur. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir.

Yaş sınırlaması yoktur, 18 yaşından küçükler antrenör veya velisinin izni ile koşabilir/yürüyebilir.

Faaliyette kadınlar ve erkekler birlikte start alacak olup kişi katıldığı etabı koşarak veya yürüyerek tamamlayabilir. Koşarak tamamlayan kişiler için derecelendirme ayrı yapılacak ve ilan edilecektir. İlk üç sıradaki katılımcılar HobiFest24‘e özel hediye/kupa sahibi olacaktır.

Faaliyet alanına ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir.

Katılımcıların kıyafeti açık arazide koşmaya/yürümeye ve fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır.

Yanınızda enaz 0,5 litre su, enerji jeli/bar, yedek giysi, şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantanızda taşımanız tavsiye edilir.

Parkur Hakkında:

Parkur, Muratpaşa ilçesi Meltem mahallesi Atatürk Kültür Parkında, Cam Piramit yakınındadır.  HobiFest’24 alanında faaliyete başlayacak, yüksek boylu ağaçlar ve peyzaj bitkileri arasındaki yollarda koşularak/yürünerek aynı yerde bitecektir. İşaret bantları ile güzergâh işaretlenecek ve katılımcılar gözlemcilerin olduğu noktalardan geçecektir. Start her etap için ayrı ayrı verilecek olup, kayıt oluşturan kişi start öncesi istediği etaba katılacaktır.

500 m Gölbaşı koşusu güzergâhında 1 m yükselti bulunmaktadır. Kültür Parkı içindeki Gölün çevresinde koşulmakta/yürünmektedir.

2000 m Kültür Parkı koşusu güzergâhında 13 m yükselti bulunmaktadır. Kültür Parkı içinde teras kenarından koşulmakta/yürünmektedir.

5000 m Beach Park koşusu güzergâhında Varyanttan çıkış esnasında 27 m yükseklik kazanılmaktadır. Kültür Parkı içindeki bisiklet yolu takiple Beach Park içinden kıyıdan Müze istikametinde Varyant’tan çıkılıp otel istikametinden bisiklet yolundan parkta koşulmakta/yürünmektedir.

Temiz spor esasları geçerlidir, faaliyet alanında ve etkinlik süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı, bulundurulması yasaktır.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir