Skyrunning Türkiye® Seçme Yarışması

Skyrunning Türkiye® Seçme Yarışması’na spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan ve aktif olarak spor yapan kişiler katılabilir.

Seçme yarışına katılmak için 16 Mayıs 2024 – Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, teknik konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

EtabıSkyrunning Türkiye® Seçme Yarışması-I
Neanderthallerin patikası Güver Kanyonu Etabı
Etkinlik Tarihi19 Mayıs 2024 – Pazar
Uzunluğu19 Km
Rakım289 m  – 362 m – 226 m – 289 m
Yer/Zemin TanımıToprak ve kayalık
Hedeflenen Zaman150 inci dakikada kronometre kapanacaktır
Bitki ÖrtüsüDoğal arazi; orman ve tarla
Zorluk DerecesiOrta
Hava Durumu24 C° güneşli
Kontenjan
OrganizatörSkyrunning Türkiye®
Antalya’ya uzaklık20 Km
Start ve Bitiş Saati8:00 – 11:00
Buluşma Yeri (Yazıya tıklayınız)Korkuteli Yolu, Düzlerçamı, Yukarı Karaman, Karıncalık mevkiinde Kuruçay köprübaşı, Döşemealtı/Antalya
Dikkat  (Yazıya tıklayınız)Sağlık Önlemleri Yönergesi
Malzemeler Trail koşusu malzemeleri
Kurallar (Yazıya tıklayınız)Güver Kanyonu Trail Koşusu Statüsü
Kişisel Beyan ve Onay Formu / Личное Заявление И Согласие
Açıklama19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ücretsiz bir yarışmadır. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Aday kişi en az 18 yaşında olmalı, sporcu lisansı veya sağlık raporu ibraz etmelidir. Yarışmada kadınlar ve erkekler birlikte start alacak, aynı etabı koşacak, derecelendirme ayrı yapılacak ve ilan edilecektir. Yarışma alanına ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Yarışmacının kıyafeti açık arazide ve dağ şartlarında koşmaya ve fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. Yanınızda enaz 0,5 litre su, enerji jeli/bar, yedek giysi, şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantanızda taşımanız tavsiye edilir.
Parkur Hakkında:

Yarışma Döşemealtı ilçesi Yukarı Karaman mahallesi Karıncalık mevkiinde başlayacak, yüksek boylu çam ormanı içinde koşularak aynı yerde bitecektir. Güzergâh Türk bayrakları ve şeritler ile işaretlenecek ve yarışmacılar gözlemcilerin olduğu noktalardan geçecektir. Yarışma güzergâhına ait koordinat kişisel telefon ve saatlerinize yüklenebilecektir. Yarışma etabı inişli çıkışlı arazide, orman içi ham yollar ve patikalarda koşulacaktır. 

Temiz spor esasları geçerlidir, yarışma alanında ve etkinlik süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı, bulundurulması yasaktır.

KAYIT KAPANMIŞTIR.