Markalarımız

Türkiye’de tescilli olan aşağıdaki markalar Skyrunning Spor Kulübü’nden izin alınmadan başkaca kurum, kuruluş veya kişiler tarafından kullanılamaz. Bu markalar ile ilgili olarak Kulübümüz herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşa lisans veya kullanma hakkı vermemiştir. Markamızı şekil ve/veya kelime olarak yayınlayan yayın kuruluşları, yayınlarında markamızın sağına gelecek şekilde tescil edilmiştir (®) işaretini eklemeleri gerekir.

1) Skyrunning Spor Kulübü tüzüğüne göre kulübün kısa adı SkyrunningTr® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır. 

2) Tüzüğümüze göre Kulübün tam adı Skyrunning Spor Kulübü® – Skyrunning Sports Club® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.

3) Türkiye’de düzenlenen patika veya dağ koşusu müsabakalarında, yarışmayı kurallara uygun şekilde birinci olarak tamamlayan sporcuya Skyrunning Spor Kulübü tarafından verilen anmalık, nişan SkyrunnerTur® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.

4) Antalya’da skyrunning sporu ile ilgili antrenman, eğitim ve kamp faaliyetlerinin icra edildiği sportif alanın adı Antalya Skyrunning Kulübü® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.

5) Skyrunning Spor Kulübü’nün tüzüğüne göre ayırt edici işaret, amblem, logo Skyrunning Türkiye® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır. Bazı Kisvelerin Giyilemeyeceğine Dair Kanunun Tatbik Suretini Gösterir Nizamnamenin 5 inci ve 6 ncı maddeleri hükmü gereğince kulübün bu amblem/logoyu kullanmasına Antalya Valiliği oluru ile izin verilmiştir.

6) Skyrunning Spor Kulübü tarafından, ecdadın anılması, milli şuur ve bilincin yaşatılması amacıyla yürütülen proje Topçu Yolu® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.

7) Sportif dijital yayın ve Antalya il sınırlarında oluşturulan parkurlar ile etaplar Antalya Ultra® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.

8) 36.764211, 31.386770 ; 36.846048, 30.799714 ; 38.306631, 31.188909 koordinatlarında sportif faaliyetler parkuru Saint Paul Trail® ibaresi Türkiye’de tescilli markadır.