Aqua Walking – Suda Yürüyüş

Temmuz sonu itibariyle hava sıcaklığı epey artmış olup Ağustos ayında da ısı artmaya devam edecektir. Bu süreçte orman ve otlak alanlara gitmenin sakıncalı olduğunu değerlendiren Yönetim Kurulu, üye, sporcu ve taraftarlarımızın fiziksel hareketten uzak kalmaması için SkyrunningTr® faaliyet programına suda yürüyüş etkinliğini dahil etmiştir.

Suda yürüyüş, yüzme bilmeyenler için ideal bir etkinlik olup, antrenman 30 dakikadan 2 saate kadar sürebilmektedir. Etkinlik, deniz kıyısında, bel hizasını geçmeyecek derinlikte suda yürüyüş, kumda yürüyüş ve çeşitli fiziksel hareketler şeklinde yapılmaktadır. Tecrübeli ve kondisyonlu sporcular suda koşabilmektedir. 

Su yürüyüşü; aerobik zindeliği, dayanıklılığı ve kas gücünü artırmanın kolay, güvenli ve etkili bir yoludur. Suda 1 kilometre yürümek, karada 2 kilometre yürümeye denk gelir ki bu da bir kişinin karada yaptığı yürüyüşe nazaran iki kat daha fazla kalori yakacağı anlamını taşır!

Katılımcılar faaliyete kendi ekipmanları ile gelmelidir. Faaliyet esnasında güneşten etkilenmemek için kep, tayt veya uzun şort, uzun kollu tişört, güneş gözlüğü, güneş kremi, 1,5 litre su, suda yürümek için deniz ayakkabısı veya eski spor ayakkabı, sırt çantası, havlu ve bu eşyaların deniz suyunda ıslanmaması için eşyalarınızı koyabileceğiniz naylon poşet torbalar getirmeniz tavsiye edilir. 

Eğitmen:

Mürşidin DEMİRCAN (📱 +90 533 710 46 70) 

Wellnes II.Kademe ve Atletizm II.Kademe Antrenör

Faaliyet tarihi: 30 Temmuz Pazar, 6 Ağustos Pazar, 20 Ağustos Pazar, 27 Ağustos Pazar, 2 Eylül Pazar ve 10 Eylül Pazar.

Faaliyet Yeri: Lara Sahili/Plajı

Buluşma noktası: Lara Depolama

Buluşma saati: 07:30

Faaliyete katılmak için kayıt olmak zorunludur.

Not: Skyrunning Spor Kulübü ‘nün düzenlediği etkinliklere, herhangi bir sağlık sorunu ve fiziksel engeli bulunmayan kişiler katılabilmektedir.

ÜCRET VE KAYITLAR:

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir. Gider Katılım bedeli olup SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ (İş Bankası Işıklar Şubesi) IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33 hesabına 50.-TL “ad-soyad, Gider Katılım Bedeli”, açıklaması ile birlikte yatırması gerekmektedir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.