Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Birimi Şube Müdürü Süleyman Gediz ziyaret edildi

Skyrunning Spor Kulübü YK Başkanı Mürşidin Demircan ve Başkan Yardımcısı Fuat Üret Antalya Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Birimi Şube Müdürü Süleyman Gediz’i makamında ziyaret ettiler.

YK Başkanı Demircan ve Başkan Yardımcısı Üret, Skyrunning Spor Kulübü’nün kurulduğu tarihten itibaren gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Gediz’e detaylı bilgiler aktarıp, kulübün parkur çalışmalardan olan Neanderthal Yolu, Topçu Yolu, Antalya Ultra gibi parkurlar ve etapları hakkında bilgiler sundular.

Görüşmede kulübün KEP adresi kullanması ve 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu gereğince dernek statüsünden kulüp statüsüne geçiş için hazırlanan yeni tüzükte, İdarenin dikkat ettiği ve değişmesi istenen hususlar detaylıca ele alındı.

Skyrunning Spor Kulübü olarak Antalya’da gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler sayın Gediz ile paylaşıldı ve dört yıl evvel dernek statüsünde kurulan kulübün kısa adının SkyrunningTr ve logosunun Skyrunning Türkiye olduğu, kulüp adının, kulüp kısa adının ve kulüp logosunun şekil ve isim olarak Türk Marka sicilinde tescilli olduğu bilgisini veren Demircan ve Üret, Skyrunning Spor Kulübü’nün yeni süreçte de kısa ad olarak SkyrunningTr ve ayırt edici işaret olarak Skyrunning Türkiye logosunu kullanmaya devam edeceği hususu aktarıldı.

Sadece kulübün kullanım ve sahipliğinde olan markaların Antalya Ultra®, Topçu Yolu®, Saint Paul Trail®, Skyrunning Türkiye®, SkyrunnerTur®, Antalya Skyrunning Kulübü®, SkyrunningTr® ve Skyrunning Spor Kulübü® olduğu konusu, makama detaylıca izah edilip kulübün flaması sayın Gediz’e taktim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir