SkyrunningTr® Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksek Okulu’nda

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksek Okulu ‘nda 16.04.2019 günü düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan SkyrunningTr® dernek başkanı Demircan, konuşmasının ilk bölümünde Doğa Sporlarının Sağlık ve Turizm İle İlişkisi, hiking, trekking ve skyrunning sporları hakkında detaylı bilgiler sunmuş, Sportif Turizm ve Doğa Rehberliği konu başlığı altında bilgilerin aktarıldığı ikinci bölümde ise ulusal mevzuatta bahsi geçen spor turizmi, alan kılavuzluğu, dağ mihmandarlığı ve yürüyüş liderliği konularına değinmiştir.

Fotoğraf: MD, Marmaris Meslek Yüksek Okulu 16.04.2019-12:10

Marmaris Uygulama Oteli Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde, Yüksekokul Md. Yrd. Öğr.Gör. Gizem Özgürel, Yüksekokul Sekreteri Şehnaz Güven, Uygulama Oteli Müdürü Bedrettin Peker, yüksekokul ve otel çalışanları ile kalabalık bir öğrenci grubu dinleyici olarak hazır bulundu.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen bu seminer vesilesiyle, Özgürel hoca ile turizm öğrencilerinin pratik uygulamaya yönelik kalifiye bir insan olarak yetişebilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu ve fotoğraflar çekildi.

 

Fotoğraf: Demircan ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Gizem Özgürel, 16.04.2019-15:18

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir