YK Üyesi Suat Akyol Milli Takım Seçmelerine Katıldı

SkyrunningTr YK üyesi Suat Akyol, 26.03.2019 – Salı günü Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri için podyumda çıktı.

Fotoğraf: MD, Türkiye Vücut Geliştirme Milli Takım Seçmesi, Antalya, 26.03.2019-10:19

Antalya Polis Spor Gücü Kulübü’nün aktif sporcusu olan Suat uzun yıllardır vücut geliştirme sporu ile uğraşmakta. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu tarafından  bu yıl Antalya’da yapılmasına karar verilen milli takım seçmelerine katılmaya yaklaşık kırk gün önce karar veren sporcu, sıkı bir perhiz ve idmanın neticesinde bu zorlu müsabakada yer aldı.

SporTurkey 2019 ile eş zamanlı olarak organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası seçmeleri ANFAŞ – Antalya Expo Center’da yapıldı. Ülkenin dört bir yanından seçmelere gelen sporcular gösterdikleri müthiş performans ile salondaki seyircilerden büyük bir takdir topladı. Seçmelerdeki sporcu sıralamasına ilişkin sonuç listesinin önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanması beklenmekte.

Müsabaka süresince Suat’ı tezahüratları ile destekleyen SkyrunningTr ekibi, yarı final neticesinde sporcu ile vücut geliştirme sporu ve gelecek hakkında keyifli bir sohbet yaptılar.

Fotoğraf: MD, SkyrunningTr ekibi ve Suat – 26.03.2019 – 10:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir