Skyrunning Türkiye® YK Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ı ziyaret etti

Başkan Mürşidin Demircan, Skyrunning Spor Kulübü® olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş‘a bilgiler aktardı.

Ziyarette kulübün Antalya’da organize ettiği faaliyetler, sportif turizm faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalar ve oluşturulan temalı parkurlar ile skyrunning, patika koşuları, hiking, trekking  ve bisiklet parkurları konuşuldu. Dernek Saymanı Zeynep Doğan, Denetim Kurulu Üyesi Özlem Korkutelmalıoğlu, dağcı sporcu Yusuf Arı, AGC Genel Sekreteri Rasim Gündüz ve Genel Sekreter Yardımcısı Hayrettin Deniz de ziyarette hazır bulundu.

Başkan Demircan kulübün üç yıllık sürede geldiği noktayı anlatırken, SkyrunningTr®  tarafından oluşturulan temalı parkurlardan Antalya Ultra®, Topçu Yolu®, Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Parkuru, Halide Edip Yolu‘nun Antalya için önemini vurguladı. Skyrunning Türkiye® olarak bu parkurlarda etkinlikler düzenlendiğini, ilerleyen süreçte Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerini de yerel paydaşlar olarak Skyrunning Türkiye® faaliyetlerine katılmasını temenni ettiklerini aktardı.

AGC Başkanı Taş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Skyrunning Türkiye®‘nin doğa turizmi adına yaptığı çalışmaların Antalya için yararlı etkinlikler olduğunu, Antalya ve spor için yapılan her çalışmanın yanında yer alacaklarını, skyrunning, hiking, trekking, skybike gibi sportif faaliyetlere kent halkının katılımının sağlanması için dayanışma içinde olacaklarını aktardı, Başkan Demircan ve ekibine başarılar diledi.

Ziyaret neticesinde Skyrunning Spor Kulübü®‘ne ait Skyrunning Türkiye® logo ve armalı flama Başkan Taş’a teslim edildi.

Fotoğraf: Antalya Gazeteciler Cemiyeti, 29.06.2022

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir