Skyrunning Türkiye® YK Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr.Candemir Zoroğlu’nu ziyaret etti

Başkan Mürşidin Demircan, Skyrunning Spor Kulübü® olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu’na bilgiler aktardı.

Ziyarette kulübün Antalya’da organize ettiği faaliyetler, spor turizmine yönelik yapılan çalışmalar ve oluşturulan temalı parkurlar ile skyrunning, patika koşuları, hiking, trekking  ve bisiklet parkurları konuşuldu. Dernek Genel Sekreteri Fuat Üret ve Sayman Zeynep Doğan da ziyarette hazır bulundu.

Başkan Demircan kulübün üç yıllık sürede geldiği noktayı anlatırken, SkyrunningTr®  tarafından oluşturulan temalı parkurlardan Topçu Yolu®, Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Parkuru, Halide Edip Yolunda etkinlikler düzenlendiğini, gelecek süreçte de Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü yerel paydaş olarak Skyrunning Türkiye® faaliyetlerine katılmasının önemini vurguladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr.Zoroğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Skyrunning Türkiye®‘nin doğa turizmi adına yapacağı çalışmaları yakından takip edeceklerini, Antalya coğrafyasının doğa turizmi açısından çok büyük bir potansiyeli olduğunu, bu potansiyeli değerlendirerek coğrafyanın sunduğu avantajların ön plana çıkarılacağını belirtti ve Skyrunning Türkiye® sportif faaliyetlerinde başarılar diledi.

Ziyaret neticesinde Skyrunning Spor Kulübü®‘ne ait Skyrunning Türkiye® logo ve armalı flama Dr.Zoroğlu‘na teslim edildi.

Fotoğraf: Antalya Ultra®, 27.06.2022. Skyrunning Türkiye® YK üyeleri ve Dr.Zoroğlu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir