“Halide Edip Yolu” doğa yürüyüş parkurunda düzenlenen “Zaman Geçidinde Yürüyelim” etkinliğine katılan sporculara ödülleri verildi

Skyrunning Spor Kulübü tarafından doğa yürüyüşü, koşu, bisiklet sürme ve at binme gibi sportif faaliyetlerin yapılabilmesi için kurgulanan “Halide Edip Yolu” nda bu yıl “Zaman Geçidinde Yürüyelim” teması ile düzenlenen 100 km’lik hiking etkinliğine katılan sporculara ödülleri verildi.

Muratpaşa ilçesindeki Antalya Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına, Anadolu Ajansı (AA) Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, Antalya Rehberler Odası Denetim Kurulu Başkanı ve TUREB Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Şahakalkan, Skyrunning Spor Kulübü Başkanı Mürşidin Demircan, kulübün genel sekreteri Fuat Üret, üyeler ve sporcular katıldı.
Spor Kulübü Başkanı Demircan, Döşemealtı ilçesinde oluşturulan “Halide Edip Yolu” doğa yürüyüş parkurunda yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Parkur alanında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendiğini hatırlatan Demircan, “Türkiye’nin kuruluş sürecinde emek veren ve fedakarlık gösteren kadınların anısına 2021’de oluşturduğumuz parkurumuzda dünya kadınlar gününde keyifli bir etkinlik düzenledik. Sporcularımızla Bademağacı Mahallesi’nden başlayan 5 etaplı parkuru tamamlayarak Konyaaltı Sahili’ne ulaştık.” diye konuştu.

Fotoğraf: AntalyaUltra®, altın, gümüş ve bronz madalya alan sporcular

Konuşmaların ardından Demircan, AA Bölge Müdürü Yıldırım ile TUREB YK Üyesi Şahakalkan, parkuru tamamlayan sporculara ödüllerini verdi.

AA / Zehra Tekeci – Spor

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir