SkyrunningTr® Parkuru Gürkavak Etabı

SkyrunningTr® 9 Şubat 2020 – Pazar günü, Antalya ili Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı Milli Parkı ve Gürkavak’ta hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği gerçekleştirecektir.  Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır.

PARKUR BİLGİLERİ

Etkinlik Adı : SkyrunningTr® Parkuru Gürkavak Etabı
Parkur Uzunluğu : 15 Km
Etkinlik Alanı : Döşemealtı, Düzlerçamı Milli Parkı, Gürkavak, Dağ Mahallesi
Etkinlik Tarihi : 9 Şubat 2020 Pazar
Güzergah : Kırcami-ABB Hizmet Binası Yanı-100.Yıl Bulvarı-Dumlupınar Bulvarı-Otogar Kavşağı-Döşemealtı
Hareket Saati : 07:30
Dönüş Saati : 16:00
Etkinlik Rehberi : Mürşidin DEMİRCAN
İrtibat Telefonu : 0533 710 46 70
Dikkat : Sporcular kararlaştırılan buluşma noktasında 15 dakika önceden hazır olmalıdır.

SkyrunningTr® Dernek Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; Derneğin üyeleri ve yakınları ile kulübün lisanslı sporcuları yararına çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenler. 2020 yılı vizeli sporcu lisansı ibraz eden sporcular gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla Yönetim Kurulunun uygun görmesi halinde doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirler.

Antalya kent merkezine 25 kilometre mesafede, Döşemealtı ilçesinde Düzlerçamı Milli Parkında başlayacak olan bu etkinlik için 6 Şubat 2020 – Perşembe günü saat 19.00‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapılması gerekir.

Kayıtlar kapanmıştır.

Kulübümüz etkinlikleri için ilk defa kayıt yaptıracak adaylar, başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra gündüz saat 09.00 – 17.00 arasında, 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını teyit ettirmelidir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır. Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacaktır.

Bitki Örtüsü: Çam ormanı

Su Durumu: Tüm katılımcıların yanlarında enaz 1,5 litre su bulundurmaları yararlıdır.

Zorluk Derecesi: Düzlerçamı Milli Parkında başlayacak olan bu etkinlikte, Gürkavak’tan Doyran istikametinde orman içi yollarda enaz 15 km yürünecek ve Şeyh Kamil Caddesinin 2732 Sokak ile birleştiği mevkideki kanal yanında faaliyetimiz tamamlanacaktır. Daha önceden orman patikasında, taşlık zemin parkurda uzun mesafeli doğa yürüyüşlerine katılmış deneyimli kimseler için uygun bir etkinliktir. Katılımcıların göstereceği performansa göre rehber mesafeyi azaltıp, arttırabilecektir.

Hava Durumu: Etkinlik günü bölgede 14 derece, çoğunlukla güneşli olması beklenmektedir.

Güzergâh: Kırcami mevkinde kulüp merkezi önünden hareket eden araç ile Döşemealtı-Düzlerçamı Milli Parkına ulaşılacak ve yürüyüş tamamlandığında Doyran, Dağ Mahallesinde münhal alandan araçla kent merkezine geri dönülecektir.

Parkur Hakkında: Doğa yürüyüşü esnasında Karaman Kanyonu ve Antalya körfezi ile Beydağlarının bütünleştiği muhteşem manzara izlenebilecektir.

NOT: Bu etkinlik Akdeniz bölgesinin kış şartlarında gerçekleşeceğinden, sporcu ayakkabıları su geçirmez ve boğazlı (konçlu) giysileri kış şartlarına uygun olmalı, yanlarında yeteri kadar kumanya, su ve diğer kişisel malzemelerini bulundurmalıdır.

Doğa yürüyüşü kuralları, doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler ile ilgili bilgi ve öneriler kulübün (www.skyrunnintr.org) internet sayfasında yer almaktadır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir