HIKING Balıkçı Barınağı Beldibi Etabı

Hiking faaliyetine spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 30 Mayıs 2024 – Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, teknik konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı

Balıkçı Barınağı Beldibi Etabı

Etkinlik Tarihi

1 Haziran 2024 – Cumartesi

Uzunluğu

12 Km

Rakım

0 m  – 350 m

Yer/Zemin Tanımı

Toprak ve kayalık

Hedeflenen Zaman

5 saat

Bitki Örtüsü

Doğal arazi; orman

Zorluk Derecesi

Orta

Hava Durumu

30 C° güneşli

Kontenjan

Organizatör

Skyrunning Türkiye®

Antalya’ya uzaklık

30 Km

Start ve Bitiş Saati

8:30 – 15:30

Buluşma Yeri

Kaydı onaylanan adaylara ayrıca bildirilecektir.

Dikkat (Yazıya tıklayınız)

Doğa Sporlarında Uygulanacak Sağlık Önlemleri Yönergesi

Malzemeler (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler

Kurallar (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşü kuralları
Kişisel Beyan ve Onam Formu / Личное Заявление И Согласие

Açıklama

Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Faaliyet alanına ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Katılımcının kıyafeti açık arazide ve dağ şartlarında yürümeye ve fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. Yanınızda enaz 2,5 litre su, enerji jeli/bar, yedek giysi, şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantanızda taşımanız tavsiye edilir.

Parkur Hakkında:

Faaliyete Balıkçı Barınağı mevkiinde başlayacak, yüksek boylu çam ormanı içinde yürüyerek Beldibi Bahçecik mahallesine ulaşılacaktır. Faaliyet inişli çıkışlı arazide, orman içi patikalarda yürüyerek gerçekleşecektir.

Temiz spor esasları geçerlidir, yarışma alanında ve etkinlik süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı, bulundurulması yasaktır.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.