Saint Paul Trail® Kremna Etabı

Trail/Patika koşusu faaliyetine gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 22 Nisan 2024 – Pazartesi günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı vb. konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı

Saint Paul Trail® Kremna Etabı

Etkinlik Tarihi

23 Nisan 2024 – Salı

Uzunluğu

29 Km

Rakım

344 m – 1269 m

Yer/Zemin Tanımı

Toprak ve kayalık

Hedeflenen Zaman

6 saat

Bitki Örtüsü

Dağ, orman ve tarla

Zorluk Derecesi

Zor (bu faaliyette yaklaşık değerlerle; 1325 m yükseklik kazanılacak ve 873 m iniş yapılacaktır)

Hava Durumu

25 C° az bulutlu

Kontenjan

20 kişi

Yürüyüş Lideri

Mürşidin Demircan

Antalya’ya uzaklık

86 Km

Gidiş ve Dönüş Saatleri

7:30 – 16:30

Buluşma Yeri

Buluşma yeri ve araç güzergâhı kaydı onaylanan kişiye bildirilecektir.

Dikkat 

Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır

Malzemeler (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler

Kurallar (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşü kuralları

Açıklama

Kişisel yeterlilik esasının geçerli olduğu bu faaliyete katılmak için kişi mental olarak hazır olmalıdır. Faaliyet esnasında topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz, grubun performansına uyum sağlanmalıdır. Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Bölgenin mevsim şartlarına uygun giyinmeli, kıyafet açık arazide ve dağ şartlarında koşmaya ve fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. Katılımcı kumanyasını kendi getirir ve taşır. Enaz 2,5 litre su, enerji jeli/bar, yedek giysi, şahsi ilaç gibi kişisel malzemeler sırt çantasında olmalı, faaliyete sabah kahvaltısını yapmış olarak gelinmelidir. Kulüp faaliyetine ilk defa katılacak kişi, kulüp banka hesabına 500.-TL Cayma Bedeli yatırmış olmalıdır.

Parkur Hakkında: Antrenör ve rehber liderliğinde gerçekleşecek olan bu faaliyet Çamlık-sahil Boğalıyanlı Camii yanından başlayacak, Kavaklı, Hacıbağ, Asaraltı mevkiinden Kremna Antik Kentine tırmanıp harabe dolaşılacak ve etkinlik Bucak ilçe merkezinde sona erecektir. Bu faaliyet inişli çıkışlı dağlık arazide koşu ve yürüyüş olarak gerçekleşecektir. 

Etkinlik ve mola süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı yasaktır.

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergâhı değiştirebilir.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.