Neanderthallerin patikasında Panemoteikhos Etabı

Hiking faaliyetine gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 18 Nisan 2024 – Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı vb. konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

EtabıNeandethalerin Patikası Panemoteikhos Etabı
Etkinlik Tarihi20 Nisan 2024 – Cumartesi
Uzunluğu15 Km
Rakım800 – 1100 m
Yer/Zemin TanımıOrman alanı
Hedeflenen Zaman7 saat
Bitki ÖrtüsüMakilik
Zorluk DerecesiOrta
Hava Durumu20 C° bulutlu
Kontenjan12 kişi
Yürüyüş LideriMürşidin Demircan
Antalya’ya uzaklık55 Km
Gidiş ve Dönüş Saatleri7:30 – 17:00
Buluşma YeriBuluşma yeri ve araç güzergâhı kaydı onaylanan kişiye bildirilecektir.
Dikkat Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır
Malzemeler (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşü kuralları
AçıklamaBu faaliyete katılmak için her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Adaylar grubun performansına uyum sağlamalıdır. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz. Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir. Yanınızda enaz 1,5 litre su getiriniz. Faaliyete sabah kahvaltısını yapmış olarak geliniz. Kulüp faaliyetine ilk defa katılacak kişi, kulüp banka hesabına 500.-TL Cayma Bedeli yatırmış olmalıdır.
Parkur Hakkında

Antrenör ve rehber liderliğinde gerçekleşecek olan bu faaliyet Dağbeli – Boğazköy güzergâhı takip edilecek, inişli çıkışlı dağlık arazide yürünecektir. 

Etkinlik ve mola süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı yasaktır.

Her katılımcı bölgenin mevsim şartlarına uygun giyinmeli, kıyafeti açık arazide ve dağ şartlarında fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. İhtiyaç duyacağı günlük kumanya, su, yedek giysi, kullandığı şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantasında getirmelidir.

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergâhı değiştirebilir.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.