Neanderthal Patikası Güver Uçurumu Etabı

Hiking faaliyetine gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 21 Mart 2024 – Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı vb. konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı

Neandethal Patikası Güver Uçurumu Etabı

Etkinlik Tarihi

23 Mart 2024 – Cumartesi

Uzunluğu

12 Km

Rakım

340 m

Yer/Zemin Tanımı

Orman alanı

Hedeflenen Zaman

5 saat

Bitki Örtüsü

Yüksek boylu çam ormanı

Zorluk Derecesi

Kolay

Hava Durumu

16 C° bulutlu ve güneşli

Kontenjan

20 kişi

Yürüyüş Lideri

Mürşidin Demircan

Antalya’ya uzaklık

20 Km

Gidiş ve Dönüş Saatleri

9:00 – 15:00

Buluşma Yeri

Buluşma yeri ve araç güzergâhı kaydı onaylanan kişiye bildirilecektir.

Dikkat 

Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır

Malzemeler (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler

Kurallar (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşü kuralları

Açıklama

Bu faaliyete katılmak için her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Adaylar grubun performansına uyum sağlamalıdır. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz. Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir. Yanınızda enaz 1,5 litre su getiriniz. Faaliyete sabah kahvaltısını yapmış olarak geliniz.

Parkur Hakkında: Sportif amaçlı hiking faaliyeti esnasında Döşemealtı ilçesinde yer alan Düzlerçamı Ormanı ve Güver Uçurumu doğu yakasında, orman içi ham yol ve patikaları izleyeceğiz.

Etkinlik süresince sigara, alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi veya psikotrop maddelerin kullanımı yasaktır.

Her katılımcı bölgenin mevsim şartlarına uygun giyinmeli, kıyafeti açık arazide ve dağ şartlarında fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. İhtiyaç duyacağı günlük kumanya, su, yedek giysi, kullandığı şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantasında getirmelidir.

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergâhı değiştirebilir.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.