Belek Fıstık Çamı Ormanı Etabı

Doğa yürüyüşüne gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 7 Şubat 2024 – Çarşamba günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı ve gider katılım payı tutarı gibi konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

EtabıBelek Fıstık Çamı Ormanı Etabı
Etkinlik Tarihi10 Şubat 2024 – Cumartesi
Uzunluğu12 Km(+)
Rakım0 m
Yer/Zemin TanımıOrman ve kumsal
Hedeflenen Zaman5 saat
Bitki ÖrtüsüSahil çamı ve fıstık çamı eko sistemi
Zorluk DerecesiKolay
Hava Durumu17 C° güneşli
Kontenjan20 kişi
Yürüyüş LideriSera Karaağaç – Anna Tamer
Antalya’ya uzaklık20 Km
Gidiş ve Dönüş Saatleri9:00 – 15:00
Buluşma YeriBuluşma yeri ve araç güzergâhı kaydı onaylanan kişiye bildirilecektir.
Dikkat Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır
Malzemeler (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşü kuralları
AçıklamaBu faaliyete katılmak için her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Adaylar grubun performansına uyum sağlamalıdır. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz. Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir. Yanınızda enaz 1,5 litre su getiriniz.

Parkur Hakkında: Antrenör ve yürüyüş lideri gözetiminde gerçekleşecek olan bu hiking faaliyeti Serik ilçesi sahilinde yer alan ünlü Fıstık Çamı Ormanı ve civarında gerçekleşecektir. Araştırmacılara göre deniz kıyısındaki ormanlar, kuvvetli rüzgârların sahildeki eksibeler ve kumluklardan kaldırdığı kumun, komşu tarlaların üzerini örtüp çoraklaşmasını engellemektedir.

Etkinlik süresince sigara veya alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi kesinlikle yasaktır.

Her katılımcı bölgenin mevsim şartlarına uygun giyinmeli, kıyafeti açık arazide, kumsalda ve dağ şartlarında fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. İhtiyaç duyacağı günlük kumanya, su, yedek giysi, kullandığı şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantasında getirmelidir.

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergâhı değiştirebilir. 

ÜCRET VE KAYITLAR:

Cayma Bedeli 100.-TL

SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

İşbankası A.Ş., Lara Şubesi

IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir