Beldibi Sarısu Etabı Performans Yürüyüşü

Performans yürüyüşüne gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr® kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan halen aktif olarak spor yapan kişiler katılabilir.

Antrenmana katılmak için 4 Ocak 2024 – Perşembe günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı ve gider katılım payı tutarı gibi konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı Beldibi – Sarısu Etabı
Etkinlik Tarihi 7 Ocak 2024 – Pazar
Uzunluğu 25 Km(+)
Rakım 0 m > 400 m > 0 m
Yer/Zemin Tanımı Kayalık
Hedeflenen Zaman 6 saat
Bitki Örtüsü Çam ormanı
Zorluk Derecesi Orta
Hava Durumu 17 C° yağış olabilir
Kontenjan 12 kişi
Yürüyüş Lideri Mürşidin DEMİRCAN (📱 +90 533 710 46 70)
Antalya’ya uzaklık 25 Km
Gidiş ve Dönüş Saatleri 7:30 – 17:00
Buluşma Yeri Kaydı onaylanan kişiye ayrıca bildirilecektir.
Dikkat  Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır
Malzemeler (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşü kuralları
Açıklama Bu antrenmana katılmak için her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Antrenmana katılacak sporcu, kış mevsimi şartlarına uygun giyinmek ve ihtiyaç duyacağı malzemeyi sırt çantasında taşımak zorundadır. Adaylar grubun performansına uyum sağlamalıdır. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz. Antrenman yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir. Yanınızda enaz 2 litre su getiriniz.

Parkur Hakkında: 

Beldibi Sarısu Etabı, Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu (kısa adı A29ECK) Dağ Koşusu yarışmasının Göynük Kanyonu Şalba Ultra Trail Etabının ilk kısmıdır. Güzergah Akdeniz’e nazir yüksek boylu çam ormanıdır. Antrenmana; Beldibi Bahçecik mevkiinden başlayıp, Köşlü, Hayıtlıköyü, Büyük Çaltıcak, Balıkçı Barınağı mevkilerini geçip Alakaya Tepe civarından Sarısu’ya ulaşılması hedeflenmiştir. Sporcular antrenmana (~)0 m rakımdan başlayacak, (~)400 m irtifaya kadar tırmanıp (~)0 m rakıma inecek ve (~)25 Km mesafe kat etmiş olacaktır. Antrenman, kulübün atletizm antrenörü ve dağcılık yürüyüş lideri gözetiminde yapılacaktır.

ÜCRET VE KAYITLAR:

Cayma Bedeli 100.-TL

SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

İşbankası A.Ş., Lara Şubesi

IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.