SkyrunningTr® Karçukuru Tepe/Saklı Doruk (2531 m) Etabı

Yüksek irtifaya adaptasyon dağ şartlarında yapılan sportif faaliyetler ile deneyimlenir. Saklı Tepe‘ye düzenlenecek hiking faaliyetine katılmak için 12 Mayıs 2023 – Cuma günü saat 18.00’a kadar kesin kayıt yapılması gerekmektedir.

Etabı Karadağ > Belmuar – Karçukuru Tepe/Saklı Doruk (2531m)
Etkinlik Tarihi 13 Mayıs 2023 Cumartesi
Uzunluğu 18 km
Rakım 1800 m – 2531 m rakımları
Yer/Zemin Tanımı Zemin kayaç ve toprak
Hedeflenen Zaman 7 saat
Bitki Örtüsü Dağ
Zorluk Derecesi Zor
Hava Durumu 20°C zaman zaman bulutlu ve güneşli
Kontenjan 17
Yürüyüş Lideri Mürşidin DEMİRCAN (📱 +90 533 710 46 70)
Antalya’ya Uzaklık 50 km
Gidiş ve dönüş saatleri 08:00 – 18:00
Hareket Yeri Antalya, kulüp merkezi

Güzergâh ve Saat

(Haritada görmek için adrese tıklayınız)

Araç güzergahı ve buluşma saati kaydı onaylanan kişilere bildirilecektir
Dikkat

Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır

Malzemeler (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşü kuralları
Açıklama
  • Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir
  • Yanınızda enaz 1,5 litre su bulundurunuz
  • Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir

Parkur Hakkında:  Antrenör ve yürüyüş lideri rehberliğinde gerçekleşecek olan bu faaliyet Karadağ mevkiinde başlayacak, Belmuar mevkiinden Saklı Doruk’a (2531m) tırmanılacak, Karçukuru istikametinde iniş yapılıp, Karadağ’da sona erecektir.

DİKKAT:

Bu faaliyet turistik etkinlik değildir. Engebeli arazide yürüyüş tecrübesi ve sportif performans gerekir. Etkinlikte yaklaşık 1800 m rakımdan yürüyüşe başlanacak ve 2531 m rakıma ulaşılacak ve yaklaşık 1.800 m rakıma inildiğinde etkinlik sona erecektir. Etkinlik esnasında yaklaşık olarak 750 m tırmanış/iniş olacaktır. 100 puanlık derecelendirme sisteminde 99 puan ile zor parkur olarak değerlendirilir. Parkur zeminin yaklaşık %70’i kayalık / taşlık arazidir. 

FAALİYETE KATILMAK İÇİN:

Her katılımcı, fiziksel hareketleri ve doğa yürüyüşü yapmaya uygun giyinmeli, diğer kişisel malzemeleri sırt çantasında getirmeli, giyimi kuşamı bölgenin mevsim şartlarına uygun olmalıdır. 

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergahı değiştirebilir. 

ÜCRET VE KAYITLAR:

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir. Cayma bedeli olup SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ (İşbankası A.Ş., Lara Şubesi) IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33 hesabına 300.-TL “ad-soyad, Cayma Bedeli”, açıklaması ile birlikte yatırması gerekmektedir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.