Duyuru

Değerli Arkadaşlar,

Bu yıl 9 Nisan’da gururla kutlamayı planladığımız kuruluş yıldönümümüzü, ne yazık ki tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 pandemisinden dolayı buruk bir duygu ile karşılıyoruz.

Böylesine bir süreçten geçiyor olmasaydık, 9 Nisan’da Derneğimizin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla, üye ve sporcularımızla nezih bir ortamda düzenlemeyi planladığımız etkinliği gerçekleştirecektik.

Uluslararası, ulusal ve yerel spor etkinliklerini derinden sarsan bir durumla karşı karşıyayız. Son dönemde, önceliğimiz sağlık olmak üzere SkyrunningTr olarak gündemimizin temel maddesi, sporun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini ve sporcuların taleplerini ilgili makamlara iletmektir.

Bu süreçte üyelerimiz ve sporcularımızdan gelen talepleri ve sorunları hızla ilgili kurumlara iletiyor, alınan önlemleri yakından izliyor, gördüğümüz eksiklikleri muhataplarına aktarıyoruz.

COVID-19 pandemisinin etkileri gün be gün daha çok hissedilirken, sizleri bilgilendirmek üzere Dernek internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gelişmeleri paylaşıyoruz.

Bu zor günleri atlatmamıza müteakiben, spordan yoksun kaldığımız günlerin telafisini hep birlikte, el birliği ve dayanışma içinde gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki; bu zor günler gelecekte Skyrunning Spor Kulübü Derneği – SkyrunningTr – Skyrunning Türkiye tarihinin ele alındığı çalışmalarda, yaşanmış ve güçlenerek geride bırakılmış dönem olarak yazılacaktır.

Bu vesileyle, Skyrunning Spor Kulübü Derneği ’nin 1. yılını kutluyor, Derneğimizi kuran ve bugüne gelmesini sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Sağlık, şans ve spor dolu günler diliyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla,

Mürşidin DEMİRCAN

Dernek Başkanı

Skyrunning Spor Kulübü Derneği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir