Hobi Fest 2019’un Ardından

21 – 22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Hobi Fest 2019 festivali binlerce ziyaretçinin alanı ziyareti ile neticelendi.

Fotoğraf: ABB Basın Yayın Şube Müdürlüğü, 21.09.2019-Cumartesi

Çok canlı bir atmosferde geçen festival süresince SkyrunningTr Cam Piramit kapalı alanda yüzlerce sporsever ile yüz yüze görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerde halkın ilgisinin doğa sporlarına yoğun olduğu gözlenmiş ise de, çoğu kimsede bu ilginin gerçekleştirilmesi istenen bir arzudan ibaret olduğu, bireyin kendisini fiilen doğada yapılan etkinliklere katmada çekimser olduğunun söylenebileceği bu etkinlik neticesinde, halkı doğa ile bütünleşmeye teşvik edici yönde daha yoğun çalışmaların ve Hobi Fest gibi festivallerin çoğalması gerektiği aşikârdır.

Fotoğraf: ABB Basın Yayın Şube Müdürlüğü, 21.09.2019-Cumartesi

Festival süresince standımız antrenörler ve sporcular tarafından da ziyaret edilmiş yüzlerce fotoğraf çekilmiştir. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek tarafından yapılan ziyaretin ikincisinde kulübümüze hitaben SkyrunningTr başkanı Mürşidin Demircan’a bir plaket takdim edilmiştir.

Fotoğraf: ABB Basın Yayın Şube Müdürlüğü, 22.09.2019 – Pazar

Şüphesiz ki standımızı ilginç kılan fuar ekibimizdeki arkadaşlarımız idi. Kulübümüzün tanıtımını üstlenmiş olan gönüllü arkadaşlarımız, kulüp üyelerimiz, sporcularımız ve diğer gönül verenler iki gün süreyle standımızda kulübümüzün amaçları ile skyrunning, hiking, trekking (doğa yürüyüşleri) ve kamplı etkinlikler hakkında detaylı bilgiler aktarmışlardır. Stant başında gönüllü görev alan başta Safiye, Pelin, Güneş ve Ketre hanımlar olmak üzere Ali, Baran, Zafer, Fuat, Mehmet, Suat, Tayfun, Koray, Şükrü, Samet, Volkan beyefendilere müteşekkiriz.

 

 

SkyrunningTr

Hareketliliğe teşvik etme, obezitenin önlenmesi ve obezite ile mücadelede Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürü, Koş, Sür, Tırman, Kay” temalı proje kapsamında ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ tarafından desteklenmektedir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir