Antalya Ultra® Parkuru SkyrunningTr® Kıçağıl Yaylası Pamucak Etabı

SkyrunningTr® 27 Kasım 2022 – Pazar günü, Serik ilçesi kırsalında Kıçağıl Yaylası, Siğilli, Pamucak arası yürünecektir. Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır.

PARKUR BİLGİLERİ

Etkinlik Adı : Antalya Ultra® SkyrunningTr® Kıçağıl Yaylası Pamucak Etabı 16 Km (Doğa Yürüyüşü)
Parkur Uzunluğu : 16 Km
Etkinlik Alanı : Kıçağıl Yaylası
Etkinlik Tarihi : 27 Kasım 2022 Pazar
Güzergah : Antalya-Kocamehmetler
Buluşma Saati : 07:30
Faaliyet Bitiş Saati : 17:00
Rehber, Antrenör ve Y.Lideri : Mürşidin DEMİRCAN
İrtibat Telefonu : 0533 710 46 70
Dikkat : Hareket saatinden 15 dakika önce alanda hazır olunmalıdır.

SkyrunningTr® Kulüp Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; üyelerimiz ve yakınları, kulübün sporcuları ve taraftarları yararına çeşitli sportif etkinlikler düzenlemektedir. 

Antalya kent merkezine yaklaşık 55 kilometre mesafedeki Kocamehmetler mevkiinde yürüyüşe başlanacak, yamaç çıkışında kısmen toprak zeminde makilik, orman ve açık arazide Kıçağıl yaylasına ulaşılacak, buradan Siğilli mevki geçilerek Pamucak mevkiindeki (eski) ilkokul binasına ulaşılacaktır. Bu etkinlikte 16 Km kat edilecektir.

Kıçağıl Yaylası ve çevresi kendine has doğası ile geçmişin Yörük yaşam kültürünü günümüze yansıtmaktadır. Fotoğraf ve video cihazınızı yanınıza almayı unutmayınız.

Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir.

Bu etkinlik için 25 Kasım 2022 – Cuma günü saat 19.00‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapılması gerekir. Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı vb. konularda bilgi verilecektir.

Bitki Örtüsü: Yüksek boylu çam ve sedir ormanı, kısmen makilik

Su Durumu: Tüm katılımcıların yanlarında enaz 1,5 litre su bulundurmaları yararlıdır.

Zorluk Derecesi: ORTA. Daha önceden yamaçlarda, davar yollarında, patikalarda, taşlık ve kayalık zeminde, ıslak veya kuru toprak veya kayalık arazide uzun mesafeli doğa yürüyüşlerine katılmış deneyimli kimseler için uygun bir etkinliktir.

Hava Durumu: Etkinlik günü 18 derece ve bulutlu olması beklenmektedir.

Güzergâh: (kayıtları onaylanan kişilere ayrıca bilgi verilecektir)

Parkur Hakkında: Doğa yürüyüşü Katranlı Dağı ormanlık alanında gerçekleşecektir, arazi Toros dağ silsilesinin jeolojik özelliğini taşımakta, Aksu çayı havzası ekosisteminin tüm güzelliğini yansıtmaktadır.

NOT: Bu etkinlik Akdeniz Bölgesinin sonbahar şartlarında gerçekleşeceğinden, sporcu ayakkabıları su geçirmez ve boğazlı (konçlu) giysileri mevsim şartlarına uygun olmalı,  yanınızda yeteri kadar kumanya, su ve diğer kişisel malzemeler bulunmalıdır.

Doğa yürüyüşü kuralları, doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler ile ilgili bilgi ve öneriler kulübün (www.skyrunnintr.org) internet sayfasında yer almaktadır.

KAYIT FORMU (Kayıtlar kapanmıştır)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir