Antalya Ultra® Akdamlar – Uyuzini Mağarası – Hacısekiler Etabı

SkyrunningTr® 13 Kasım 2022 – Pazar günü, Konyaaltı ilçesi kırsalı olan Akdamlar mahallesinde başlayıp Uyuzini Mağarasına yürünüp, Hacısekiler mahallesinde sona erecek hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği düzenleyecektir. Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır.

PARKUR BİLGİLERİ

Etkinlik Adı : Antalya Ultra® Akdamlar – Uyuzini Mağarası – Hacısekiler Etabı
Parkur Uzunluğu :  20 Km
Etkinlik Alanı : Konyaltı ilçesi kırsalı, Akdamlar mahallesi ile Hacısekiler mahalleleri arasında
Etkinlik Tarihi :  13 Kasım 2022 Pazar
Güzergah : 521A numaralı toplu taşıma aracı Otogar Depolama ile Akdamlar 3 arasında düzenli olarak sefer yapmaktadır.
Hareket Saati :  08:00
Dönüş Saati :  17:00
Rehber, Antrenör ve Y.Lideri :  Mürşidin DEMİRCAN
İrtibat Telefonu :  0533 710 46 70
Dikkat : Hareket saatinden 15 dakika önce alanda hazır olunmalıdır.

SkyrunningTr® Kulüp Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; üyelerimiz ve yakınları, kulübün sporcuları ve taraftarları yararına çeşitli sportif etkinlikler düzenlemektedir. Bu etkinliklere geçerli bir sporcu lisansı veya sağlık yönünden spor yapmasında sakınca olmadığına dair hekim raporu ibraz eden kişiler gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla katılabilmektedir.

Antalya kent merkezine 20 kilometre mesafede, Akdamlar mahallesi kırsalında başlayacak olan bu etkinlik için 11 Kasım 2022 – Cuma günü saat 19.00‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapılması gerekir. Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacaktır.

Bitki Örtüsü: Yüksek boylu çam ormanı ve makilik.

Su Durumu: Tüm katılımcıların yanlarında enaz 2 litre su bulundurmaları yararlıdır.

Zorluk Derecesi: ORTA zorlukta. Ancak, sedenter (hareketsiz yaşam süren) kişiler için ZOR‘dur. Faaliyetin yarısı yamaç tırmanışı, diğer yarısı da iniştir.

Hava Durumu: Etkinlik günü 23 derece ve güneşli olması beklenmektedir.

Güzergâh: (otobüs sefer saatleri ve güzergahı görmek için aşağıdaki linke tıkayınız)

521A numaralı araç

Parkur Hakkında: Akdamlar mahallesinden 120 m rakımda başlayacak olan bu etkinlikte yamaç tırmanışı ile kayaç ve taşlık zeminde orman içinde yürünerek yaklaşık yaklaşık 605 m rakımdaki Uyuzini mağarasına ulaşılacak, mağara ziyaret edilecek ve bu noktadan Geyikbayırı istikametine geçilip Hacısekiler mahallesine inildiğinde faaliyet sona erecektir. Rehber gerek gördüğünde parkuru değiştirebilecektir.

NOT: Bu etkinlik Akdeniz Bölgesinin sonbahar şartlarında gerçekleşeceğinden, sporcu ayakkabıları su geçirmez ve boğazlı (konçlu) giysileri mevsim şartlarına uygun olmalı,  yanınızda yeteri kadar kumanya, su ve diğer kişisel malzemeler bulunmalıdır.

Doğa yürüyüşü kuralları, doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler ile ilgili bilgi ve öneriler kulübün (www.skyrunnintr.org) internet sayfasında yer almaktadır.

KAYIT FORMU (Kayıtlar kapanmıştır)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir