SkyrunningTr® Parkuru Sarısu – Gedeller Su Kaynakları Etabı

SkyrunningTr® 10 Kasım 2019 – Pazar günü, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi kırsalında Sarısu – Gedeller Su Kaynakları Parkurunda hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği gerçekleştirecektir.

SkyrunningTr® Dernek Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; Derneğin üyeleri ve yakınları ile kulübün lisanslı sporcuları yararına çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenler. Yönetim Kurulunun uygun görmesi halinde; geçerli lisansa sahip sporcular ile “spor yapabilir” raporu ibraz eden kişiler gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirler.

Kent merkezine 15 kilometre mesafedeki Sarısu, Antalya kent sakinlerinin araçlarıyla karayolundan sıkça geçtikleri ancak alandaki ormanlık bölgeye ziyareti esirgedikleri bir mevkiide olup ender manzaraları barındırır. Sporu doğa yürüyüşü ile bütünleştirenler bu eşsiz doğanın bir parçası olmak için 09 Kasım 2019 – Cumartesi günü saat 17.00 ‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapmalıdır. (kayıtlar kapanmıştır)

Kulübümüz etkinlikleri için ilk defa kayıt yaptıran adaylar, başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra gündüz saat 09.00 – 17.00 arasında, 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını teyit ettirmelidir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır.

Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacak olup etkinlik ve süreci ile ilgili bilgiler kendisi ile ayrıca paylaşılacaktır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir