Antalya Ultra® Kapız Kanyonu Etabı

Kısa parkur doğa yürüyüşüne gruba uyum sağlayan, spor mevzuatı ve SkyrunningTr®  kurallarına riayet eden; fiziksel hareketleri yapmada her hangi bir engeli ve sağlık sorunu bulunmayan kişiler katılabilir.

Faaliyete katılmak için 24 Ocak 2024 – Çarşamba günü saat 19.00 ‘a kadar aşağıda yer alan KAYIT FORMU doldurarak ön kayıt oluşturulmalıdır. Kayıtları onaylanan adaylara geri dönüş yapılacak, nerede, nasıl buluşulacağı ve gider katılım payı tutarı gibi konularda bilgi verilecektir. Lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Etabı Antalya Ultra® Kapız Kanyonu Etabı
Etkinlik Tarihi 27 Ocak 2024 – Cumartesi
Uzunluğu 12 Km(+)
Rakım 300 m
Yer/Zemin Tanımı Orman ve kayalık
Hedeflenen Zaman 7 saat
Bitki Örtüsü Makilik ve çam ormanı
Zorluk Derecesi Orta
Hava Durumu 17 C° güneşli
Kontenjan 20 kişi
Yürüyüş Lideri Yasin Kesim   – Mürşidin Demircan
Antalya’ya uzaklık 20 Km
Gidiş ve Dönüş Saatleri 8:00 – 16:00
Buluşma Yeri Kaydı onaylanan kişiye bildirilecektir.
Dikkat  Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır
Malzemeler (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız) Doğa yürüyüşü kuralları
Açıklama Bu faaliyete katılmak için her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder. Kişisel yeterlilik esası geçerlidir. Adaylar grubun performansına uyum sağlamalıdır. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz. Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir. Yanınızda enaz 1,5 litre su getiriniz.

Parkur Hakkında: Konyaaltı ilçesi ile Döşemealtı ilçesi sınırında kalan alan prehistorik çağdan bu yana çeşitli kavimlerin izlerini taşımaktadır. Bu yürüyüş güzergâhında, yemyeşil çam ormanı, arkeolojik olarak henüz tanımlanmamış antik yerleşim alanı, birçok su sarnıcı, Karaman Çayı ve doğa harikası Kapız Kanyonu en mükemmel haliyle görülecektir.

Etkinlik süresince sigara veya alkol gibi zararlı ürünlerin içilmesi/tüketilmesi kesinlikle yasaktır.

Her katılımcı bölgenin mevsim şartlarına uygun giyinmeli, kıyafeti açık arazide ve dağ şartlarında fiziksel hareketleri yapmaya uygun olmalıdır. İhtiyaç duyacağı günlük kumanya, su, yedek giysi, kullandığı şahsi ilaç gibi kişisel malzemeleri sırt çantasında getirmelidir.

Etkinlik lideri, katılımcıların göstereceği performansa veya hava şartlarına göre mesafeyi azaltıp, arttırabilir ve güzergâhı değiştirebilir. 

ÜCRET VE KAYITLAR:

Cayma Bedeli 100.-TL

SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

İşbankası A.Ş., Lara Şubesi

IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir.

Katılmak istediğiniz faaliyeti seçiniz (gerekli)

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.