SkyrunningTr® TKAK Tunç Dağı (2674m) > Karçukru Etabı

Yüksek irtifaya adaptasyon dağ şartlarında yapılan sportif faaliyetler ile deneyimlenir. Sakarpınarı’nda start vereceğimiz bu faaliyette sporcular 18Km(+) kat edip Ocak Tepe, Çatak Tepe, Bereket Tepe, Kartal Tepe zirvelerinden Antalya körfezi ve Beydağları’na selam verecektir. Faaliyete katılmak için 8 Temmuz 2023 – Cuma günü saat 18.00’a kadar kesin kayıt yapılması gerekmektedir. Faaliyet inişli çıkışlı dağlık arazide yapılacaktır. 1846 m rakımdan 2674 m rakıma tırmanılacak ve 1900 m rakıma inilecektir. Faaliyet teknik tırmanış içermemektedir.

Lütfen Parkur Şartnamesini okuyunuz. Katılımcılar dağcılık sporu ve SkyrunningTr® kurallarına uymakla yükümlüdür.

Etabı

Tunç Dağı (2674m) > Karçukuru Etabı

Etkinlik Tarihi

9 Temmuz 2023 Pazar

Uzunluğu

18 km(+)

Rakım

1846 m – 2674 m – 1900 m rakımları

Yer/Zemin Tanımı

Zemin çakıl ve kayaç

Hedeflenen Zaman

8 saat

Bitki Örtüsü

Dağ

Zorluk Derecesi

Zor

Hava Durumu

32°C güneşli

Kontenjan

17

Yürüyüş Lideri

Mürşidin DEMİRCAN (📱 +90 533 710 46 70)

Antalya’ya Uzaklık

65 km

Gidiş ve dönüş saatleri

07:00 – 18:00

Hareket Yeri

Kulüp merkezi

Güzergâh ve Saat (Haritada görmek için adrese tıklayınız)

Araç ile buluşma saati ve noktası kaydı onaylanan kişilere bildirilecektir

Dikkat

Dileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır

Malzemeler (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler

Kurallar (Yazıya tıklayınız)

Doğa yürüyüşü kuralları

Açıklama

Bu faaliyete katılabilmeniz için; daha evvelden dağlık arazide hiking, trekking veya dağ koşusu tecrübenizin olması, son iki ay içinde toplamda 3000 m yükseliş içeren 20 Km’lik en az üç adet performans yürüyüşünü en fazla 8 saat sürede tamamlamış olmanız, her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder.
Kişisel yeterlilik esası geçerli olup grubun performansına uyum sağlayamayan kişi kendi imkanı ile geri döner. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz.
Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir.
Yanınızda enaz 3,5 litre su bulundurunuz.

Parkur Hakkında:  Antrenör ve yürüyüş lideri rehberliğinde gerçekleşecektir.

ÜCRET VE KAYITLAR:

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir. Gider Katılım bedeli olup SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ (İşbankası A.Ş., Lara Şubesi) IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33 hesabına 300.-TL “ad-soyad, Gider Katılım Bedeli”, açıklaması ile birlikte yatırması gerekmektedir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.