SkyrunningTr® Boğaçayı > Karadağ (2013m) Etabı

Yüksek irtifaya adaptasyon dağ şartlarında yapılan sportif faaliyetler ile deneyimlenir. Boğaçayı kenarında start vereceğimiz bu faaliyette sporcular 25Km(+) kat edip Karadağ  zirvesinden Antalya ve körfeze selam verecektir. Faaliyete katılmak için 23 Haziran 2023 – Cuma günü saat 18.00’a kadar kesin kayıt yapılması gerekmektedir. Faaliyet dağlık arazide devamlı yukarı doğru çıkmayı gerektirmektedir. 0 m rakımdan 2013 m rakıma tırmanılacak olup faaliyet teknik tırmanış içermemektedir. Lütfen Parkur Şartnamesini okuyunuz. Katılımcılar dağcılık sporu ve SkyrunningTr® kurallarına uymakla yükümlüdür.

EtabıBoğaçayı > Karadağ (2013m) Etabı
Etkinlik Tarihi25 Haziran 2023 Pazar
Uzunluğu25 km(+)
Rakım0-2013 m rakımları
Yer/Zemin TanımıZemin toprak, çakıl ve kayaç
Hedeflenen Zaman6 saat
Bitki ÖrtüsüDağ
Zorluk DerecesiZor
Hava Durumu32°C güneşli
Kontenjan17
Yürüyüş LideriMürşidin DEMİRCAN (📱 +90 533 710 46 70)
Antalya’ya Uzaklık0 – 55 km
Gidiş ve dönüş saatleri07:00 – 15:00
Hareket YeriKonyaaltı sahili
Güzergâh ve Saat (Haritada görmek için adrese tıklayınız)Kaydı onaylanan kişilere ayrıca bilgi verilecektir
DikkatDileyen maske ve kişisel dezenfeksiyon kullanır
Malzemeler (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler
Kurallar (Yazıya tıklayınız)Doğa yürüyüşü kuralları
AçıklamaBu faaliyete katılabilmeniz için; daha evvelden dağlık arazide hiking, trekking veya dağ koşusu tecrübenizin olması, son iki ay içinde toplamda 3000 m yükseliş içeren 20 Km’lik en az üç adet performans yürüyüşünü en fazla 8 saat sürede tamamlamış olmanız, her hangi bedensel bir engelinizin olmaması, sağlıklı olmanız önem arz eder.
Kişisel yeterlilik esası geçerli olup grubun performansına uyum sağlayamayan kişi kendi imkanı ile geri döner. Topluca verilen mola haricinde bekleme yapılmaz.
Faaliyet yerine ulaşım, yiyecek, içecek giderleri ve her türlü sorumluluk katılımcının kendisine aittir. Günlük kumanyasını her katılımcı kendi getirir.
Yarı yolda çeşme bulunmakta ise de yanınızda enaz 3 litre su bulundurunuz.

Parkur Hakkında:  Antrenör ve yürüyüş lideri rehberliğinde gerçekleşecek olan bu faaliyette Garlamacı yokuşundan Karadağ’a tırmanılacaktır.

ÜCRET VE KAYITLAR:

Başvuruda bulunacak adaylarımızın ön bilgi toplanması amacıyla, aşağıdaki KAYIT FORMU doldurması gerekmektedir. Yanıltıcı bilgi verenler faaliyete kabul edilmeyecektir. Gider Katılım bedeli olup SKYRUNNİNG SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ (İşbankası A.Ş., Lara Şubesi) IBAN: TR26 0006 4000 0016 2240 1484 33 hesabına 300.-TL “ad-soyad, Gider Katılım Bedeli”, açıklaması ile birlikte yatırması gerekmektedir.

    Yukarıda belirtilen kayıtlarda hata veya uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda "Skyrunning Spor Kulübü"nün etkinlik başvurunuzu iptal etme hakkı saklıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir