Türkiye Atletizm Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Fatih Rüştü Besi Ziyaret Edildi

Türkiye Atletizm Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Fatih Rüştü Besi, Skyrunning Spor Kulübü® YK  Başkanı Mürşidin Demircan, Genel Sekreter Fuat Üret tarafından Zeytinköy Atletizm Pistinde ziyaret edildi.

Kulüp tarafından yapılan ve gelecekte yapılması planlanan etkinlikler ve bunlara ilişkin bilgiler Besi ile paylaşıldı. Üret, Antalya Ultra® markanın Antalya il sınırlarında SkyrunningTr® tarafından çalışması yapılan çeşitli parkurların üst marka adı olduğunu açıkladı. Demircan, kulüp tarafından çalışması yapılan;

  • Topçu Yolu® Bayındır Etabı 20K,
  • Saint Paul Trail® Side-Lara Kumsalı Etabı 60K,
  • SkyrunningTr® TKAK Etabı 20K,
  • Antalya 29 Ekim Cumhuriyet Parkuru Dikey Koşu 4K ve Yarı Maratonu,
  • Halide Edip Yolu Zaman Geçidi Etabı 100K,

yürüyüş, koşu, bisiklet, at binme parkurları hakkında bilgiler verdi, parkurlar istişare edildi, TAF Antalya İl Temsilciliği ile birlikte yapılabilecek etkinlikler değerlendirildi.

Besi, Antalya ili coğrafyasının doğa sporları için çok uygun bir arazi yapısına sahip olduğunu, son yıllarda performans koşuları organizasyonunda artış gözlendiğini, Skyrunning Türkiye® tarafından düzenlenecek sportif etkinliklerde hakem ve diğer spor adamlarının görev almasının gerek müsabakanın kendisi ve gerekse sporcu sağlığı ve güvenliği açısından önemli olduğunu, atletizm il temsilciliği olarak kendisi ve ekibine düşen yardım ve yönlendirmeyi yapacaklarını vurguladı.

Toplantı neticesinde Skyrunning Spor Kulübü’ne ait Skyrunning Türkiye® logo ve armalı flama Besi‘ye teslim edildi.

Fotoğraf: Antalya Ultra®, 16.06.2022 – 16:00 Skyrunning Türkiye® flaması Besi‘ye teslim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir