SkyrunningTr® Parkuru Yukarıbeycik – Fırıncık – Leodikeia – Kartal Yuvası – Yarıkpınar Etabı

SkyrunningTr® 19 Ocak 2020 – Pazar günü, Antalya ili Kemer ilçesi Beycik mahallesi kırsalında hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği gerçekleştirecektir.  Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır.

Skyrunning Spor Kulübü®‘nün TDF dağcılık branşından sporcu lisansı olan “Yürüyüş Takımı” tarafından 18 Km olarak tamamlanmıştır.

PARKUR BİLGİLERİ

Etkinlik Adı : SkyrunningTr® Parkuru Yukarıbeycik – Fırıncık – Leodikeia – Kartal Yuvası – Yarıkpınar Etabı
Parkur Uzunluğu : 15 Km
Etkinlik Alanı : Kemer, Beycik mahallesi kırsalı
Etkinlik Tarihi : 19 Ocak 2020 Pazar
Güzergah : Kırcami-ABB Hizmet Binası Yanı-100 Yıl Bulvarı-Liman-Kemer-Beycik (36.504080, 30.424177)
Hareket Saati : 07:30
Dönüş Saati : 18:00
Etkinlik Rehberi : Mürşidin DEMİRCAN
İrtibat Telefonu : 0533 710 46 70
Dikkat : Sporcular kararlaştırılan buluşma noktasında 15 dakika önceden hazır olmalıdır.

SkyrunningTr® Dernek Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; Derneğin üyeleri ve yakınları ile kulübün lisanslı sporcuları yararına çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenler. 2020 yılı vizeli sporcu lisansı ibraz eden sporcular gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla Yönetim Kurulunun uygun görmesi halinde doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirler.

Antalya kent merkezine 70 kilometre mesafede, Beycik mahallesinde başlayacak olan bu etkinlik için 16 Ocak 2020 – Perşembe günü saat 17.00‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapılması gerekir.

Kayıtlar kapanmıştır.

Kulübümüz etkinlikleri için ilk defa kayıt yaptıracak adaylar, başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra gündüz saat 09.00 – 17.00 arasında, 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını teyit ettirmelidir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır. Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacaktır.

Bitki Örtüsü: Sedir, çam, çınar ve makilik

Su Durumu: Tüm katılımcıların yanlarında 1,5 litre su bulundurmaları yararlıdır.

Zorluk Derecesi: Orta zorlukta bir parkurdur. Daha önceden orman patikası, kar yüzeyi, çarşak (taşlık) zemini olan parkurda genel olarak aşağı doğru inilen parkurlarda doğa yürüyüşlerine katılmış deneyimli kimseler için uygun bir etkinliktir. Katılımcıların göstereceği performansa göre rehber mesafeyi azaltıp, arttırabilecektir.

Hava Durumu: Etkinlik günü bölge 11 derece ve yağış olması beklenmektedir.

Güzergâh: Kırcami mevkinde kulüp merkezi önünden bineceğimiz araç ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Yanı, 100. Yıl Bulvarı, Liman, Kemer ilçesi üzerinden Beycik mahallesine ulaşılacak ve aynı araçla kente geri dönülecektir.

Parkur Hakkında: Doğa yürüyüşü esnasında Korsan Şefi Zeniketes’in Kalesi Leodikeia antik kenti harabeleri de ziyaret edilecektir.

NOT: Bu etkinlik Akdeniz bölgesinin kış şartlarında gerçekleşeceğinden, sporcu ayakkabıları su geçirmez ve boğazlı (konçlu) giysileri kış şartlarına uygun olmalı, yanlarında yeteri kadar kumanya, su ve diğer kişisel malzemelerini bulundurmalıdır.

Doğa yürüyüşü kuralları, doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler ile ilgili bilgi ve öneriler kulübün (www.skyrunnintr.org) internet sayfasında yer almaktadır.

3 Replies to “SkyrunningTr® Parkuru Yukarıbeycik – Fırıncık – Leodikeia – Kartal Yuvası – Yarıkpınar Etabı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir