SkyrunningTr® Parkuru Saklıkent – Bakırlı Karda Yürüyüş

SkyrunningTr® 05 Ocak 2020 – Pazar günü, Antalya ili Saklıkent – Bakırlı Etabında karda hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği gerçekleştirecektir.

PARKUR BİLGİLERİ

Etkinlik Adı : SkyrunningTr® Parkuru Saklıkent – Bakırlı Karda Yürüyüş
Parkur Uzunluğu : 10 Km
Etkinlik Alanı : Saklıkent
Etkinlik Tarihi : 05 Ocak 2020 Pazar
Hareket Yeri : Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yanı, Yüksekalan Mah. 546. ile 519 sokağın kesiştiği nokta
Hareket Saati : 08:00
Dönüş Saati : 17:00
Etkinlik Rehberi : Mürşidin DEMİRCAN
İrtibat Telefonu : 0533 710 46 70
Dikkat : Buluşma noktasında hareket saatinden 15 dakika önce hazır olunuz.

SkyrunningTr® Dernek Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; Derneğin üyeleri ve yakınları ile kulübün lisanslı sporcuları yararına çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenler. Spor yapabilirsağlık raporu, kimlik ve vesikalık fotoğraf ibraz eden sporcu adayları gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla Yönetim Kurulunun uygun görmesi halinde doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirler.

Antalya kent merkezine 50 kilometre mesafedeki Saklıkent mevkinde, TÜBİTAK gözlemevinin bulunduğu Bakırlı dağın yamacında karda gerçekleşecek bu doğa yürüyüşü etkinliği için 04 Ocak 2020 – Cumartesi günü saat 17.00 ‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapılması gerekir.

Kayıtlar Kapanmıştır

Kulübümüz etkinlikleri için ilk defa kayıt yaptıracak adaylar, başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra gündüz saat 09.00 – 17.00 arasında, 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını teyit ettirmelidir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır. Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacaktır.

Bitki Örtüsü: Sedir

Yabani Hayat: –

Su Durumu: Tüm katılımcıların yanlarında 1,5 litre su bulundurmaları yararlıdır.

Zorluk Derecesi: Parkur orta zorlukta bir parkurdur. Daha önceden yüksek irtifada bulunmuş, karda doğa yürüyüşlerine katılmış, kar yağan bölgede yetişmiş kimseler için uygun bir etkinliktir. Katılımcıların göstereceği performansa göre rehber mesafeyi azaltıp, arttırabilecektir.

Hava Durumu: Etkinlik günü bölge 5 derece olması beklenmektedir.

Güzergâh: Antalya Büyükşehir Belediyesi yanından bineceğimiz araç ile Çakırlar ve Doyran üzerinden Saklıkent’e ulaşılacak ve aynı araçla kente geri dönülecektir.

Parkur Hakkında: Saklıkent kooperatif binası yanından 1800 m rakımdan yürüyüşe başlanacak ve TÜBİTAK gözlemevi civarına 2.500 m rakıma yürüyerek çıkılacak, burada verilecek moladan sonra aşağı doğru inilerek başlangıç alanına geri dönülecektir.

NOT: Bu etkinlikte sporcular için kask zorunlu değildir. Ancak etkinlik yüksek irtifada ve kış şartlarında gerçekleşeceğinden, sporcu ayakkabıları su geçirmez ve boğazlı (konçlu), giysileri kış şartlarına uygun olmalı, yanlarında tozluk, eldiven ve kar gözlüğü bulundurmalıdır.

Doğa yürüyüşü kuralları, doğa yürüyüşlerinde gerekli malzemeler ile ilgili bilgi ve öneriler kulübün (www.skyrunnintr.org) internet sayfasında yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir