SkyrunningTr® Parkuru Termessos Etabı

SkyrunningTr® 29 Aralık 2019 – Pazar günü, Antalya ili Korkuteli ve Döşemealtı ilçeleri kırsalında doğa ve tarihin bütünleştiği Termessos Antik Kenti ‘ıne yönelik hiking (günü birlik doğa yürüyüşü) etkinliği gerçekleştirecektir.

Fotoğraf: Mürşidin Demircan, Termessos’a giden patika, 14.02.2016-10:41

SkyrunningTr® Dernek Tüzüğü ve ilgili mevzuat uyarınca; Derneğin üyeleri ve yakınları ile kulübün lisanslı sporcuları yararına çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenler.  “Spor yapabilir” raporu, kimlik ve vesikalık fotoğraf ibraz eden sporcu adayları gruba uyum sağlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak şartıyla Yönetim Kurulunun uygun görmesi halinde doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirler.

Fotoğraf: Mürşidin Demircan, Termessos Tiyatrosu, 14.02.2016-11:12

Etkinlikteki hedef aynı gün içinde üç alana ulaşabilmektir; Etkinlik Antalya kent merkezine 35 kilometre mesafedeki Güllük Dağı Milli Parkında 1050 m rakımda yer alan harabelerde yürüyerek başlayacak, buradaki Termessos Antik Kenti dolaşılacak, bu alandan araçla Çığlık mahallesindeki Karain Mağarası ‘na geçilip mağara ve civarı dolaşılacak, bu noktadan Kırkgöz su kaynaklarına ve Selçuklu Hanı’na yürüyerek ulaşılacaktır. Bu etkinlik için 28 Aralık 2019 – Cumartesi günü saat 17.00 ‘a kadar aşağıdaki linkten ön kayıt yapmalıdır.

Kayıtlar kapanmıştır.

Fotoğraf: Anonim, Karain Mağarası’nda, 26.03.2017

Kulübümüz etkinlikleri için ilk defa kayıt yaptıran adaylar, başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra gündüz saat 09.00 – 17.00 arasında, 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını teyit ettirmelidir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmamaktadır.

Kayıtları onaylanan katılımcılara geri dönüş yapılacak olup etkinlik ve süreci ile ilgili bilgiler kendisi ile ayrıca paylaşılacaktır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir