SkyrunningTr® Doyran Göleti Etabı (Aileler Doğa İle Buluşuyor)

Gençlerin doğa ve dağcılık sporu ile tanışmaları amacıyla doğa yürüyüşü faaliyetlerine aileler ile çocukların birlikte katılımları hedeflenmekle, ailelerinin doğa ile bütünleşmenin sağlayacağı faydalardan istifade etmeleri mümkündür. Bu amaçla SkyrunningTr® 13 Ekim 2019 – Pazar günü Doyran Göleti çevresi ve civarında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirecektir.

Fotograf: MD, 13.04.2019 Doyran Göleti

Kulübümüze göre “Gençler doğa yürüyüşleri vasıtasıyla dağcılık ve skyrunning sporuna geçiş yapabilirler. Bu nedenle genç sporcu sayısı arttırılmalı, gençler kapalı ortamlardan doğaya çıkarak aileleri ile sporu hep birlikte yapabilmelidir.

Geçerli bir lisansa sahip sporcular Doyran Göleti Etabı (Aileler Doğa İle Buluşuyor) temalı etkiliğe aşağıdaki linkten bilgi girişi yapmak suretiyle şahsen ön kayıt yapmalıdır.

Ön kayıt işleminden sonra gündüz 09.00 – 17.00 saatleri arasında (engeç Perşembe günü akşam saat 17.00 ‘ye kadar) 533 710 46 70 numaralı telefonu arayarak yapılan kaydın teyit ettirilmesi gerekir. Telefon ile teyit edilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır. Kayıtları onaylanan sporculara geri dönüş yapılacak ve etkinlik ve süreci ile ilgili bilgiler ayrıca paylaşılacaktır.

Not: 10 Ekim 2019 saat: 24.00 itibariyle kayıtlar kapanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir