SkyrunningTr® Manavgat Final Temel Lisesi’nde

Manavgat Final Temel Lisesi’nde 24.04.2019 günü düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan SkyrunningTr® başkanı Demircan, konuşmasında hiking, trekking ve skyrunning sporları hakkında bilgiler sunmuş, skyrunning spor disiplinindeki gelişmeleri aktarmıştır.

Fotoğraf: MD, Final Temel Lisesi öğrencileri, 24.04.2019-15:11.

Manavgat Final Temel Lisesi’nin Konferans Salonunda gerçekleşen seminere, okul müdürü Ercan Akman, öğretmenler ve öğrenciler dinleyici olarak katıldı.

Çeşitli branşlarında aktif olarak spor yapan bazı öğrenciler dernek başkanı Demircan’a; skyrunning spor disiplinindeki resmi organizasyonların yapılmasına Türkiye’de ne zaman başlanacağı, sporcu olarak nasıl yetişebilecekleri, nasıl ve nerede idman yapabilecekleri gibi konularda sorular yöneltmiştir. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan bu seminerin nihayetinde topluca fotoğraflar çekildi.

Fotoğraf: MD, Final Temel Lisesi Müdürü Ercan Akman ve Demircan, 24.04.2019-15:24

Okul müdürü Ercan Akman; “Okulumuzda yoğun olarak akademik öğretim verilmektedir. Ancak spor yapan öğrencilerimizi de elimizden geldiğince destekliyoruz. En son Antalya’da düzenlenen okullararası kros il müsabakasında 5 Km genç erkekler yarışmasına katılıp birinci olan Hasan Salcan lisemizin 11 sınıf öğrencisidir. Okul olarak öğrencimizin bu başarısıyla gurur duyuyoruz. Türk sporuna destek olmak amacıyla ilerleyen süreçte, yetenekli sporculara mümkün olduğunca destek olmaya devam edeceğiz. Skyrunning spor disiplininde ülkemizde de iyi sporcuların yetişeceğini ümit etmekteyim. İlerleyen zamanda düzenlenecek skyrunning müsabakalarına katılacak yeni nesil sporculara şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir